FiyatGrafik
Rica ederim, Misafir Giriş YapÜye Ol

Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü

Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü
  • MağazaUp-up Cloud Tech Store
  • Liste Fiyatı194,49 TL
  • Ortalama Fiyat138,91 TL
  • Senin Fiyat175,03 TL
  • İndiriminiz19,46 TL%10,01
  • Güncellendi21 saat önce
  • Promosyon2,00 TL İndirim 25,00 TL üzeri siparişlerde
  • Fırsatı GörüntüleAliExpress Satın Al
Fiyat Izci
Fiyat Türü
Istenen Fiyat
TL
Senin Email
Fiyat düşüşü uyarısı için kaydolun
Fiyat Geçmişi
Ürün Detayları
  • Dahili ArayüzSata
  • PaketEvet
  • Sabit Disk Kapasitesi Destekleme1 Tb
  • Marka AdıGodo
  • Harici ArayüzUsb
  • Model NumarasıGdmslk01
  • Kutu MalzemesiAlüminyum
  • ColorBlack/grey/silver
  • Size62.5X40X10.5Mm
  • CertificateCe/rohs/fcc
  • Support22X42Mm M.2 (Ngff) Ssd Hard Disk
  • Products StatusStock
  • MaterialFull Aluminum
  • Interface TypeMicro B Usb3.0 5Gbps
  • TypeNgff(M.2) Ssd Disk Case
  • FunctionMilitary Encryption
Ürün Açıklaması
Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü

hakkında sıkça Sorulan Sorular Şifreli HDD Muhafaza
SSS:
1: eğer kayıp şifre Nasıl yapmalı?
cevap: eğer kayıp şifre HDD restore mümkün değildir.
bu kayıp şifre varsa HDD erişiminiz yok.
HDD sonra tekrar kullanmak olabilir bu yeni bölümlenmiş & biçimlendirilmiş olması.
ama tüm HDD saklanan verileri kaybolur.

2: HDD Muhafaza kırık varsa Nasıl yapmalı?
cevap: Eğer bizden tamamen aynı satın almalısınız HDD Muhafaza,
ve basın aynı şifre size tuttu, o zaman HDD veri erişilmesini sağlar.

3: Eğer HDD kısmen şifreli olabilir, ve kısmen HIÇBIR şifreli?
cevap: şimdi sadece tamamen şifreli olabilir.

4: birçok kez yanlış şifre girerseniz durum nedir?
cevap: olamazdı yanlış şifre girerseniz HDD veri erişime izin;
yanlış şifre girmek için sınırsız kez yoktur.

5: eğer durum nedir değişen şifre başarısızlık olduğunu?
cevap: Bu sadece orijinal şifre girmeniz gerekir, ve hala verileri erişmek için izin HDD

6: eğer HDD durum nedir yok uzun süre çalışmak ama henüz HDD veri erişim olmuştu? eğer bir süre için sol ne olur? basın " kilit " düğmesine mümkündür şifrelemek HDD doğrudan pc'den çekip USB kablosu olmadan?
cevap: Bu otomatik olarak " kilit " fabrika varsayılan ayarı var olabilir zaman bir süre hiçbir faydası, 5 ~ 10 dakika gibi, veya istediğiniz gibi zaman ayarı zaman üretmek. bu otomatik olarak " Kilit ". biz de verebilir tarafından " Kilit " düğmesine basın ayarı zaman eller tarafından üretmek istiyorsanız.

7: Eğer HDD-A kaldırır Şifreli HDD Muhafaza-Bir gelen, sonra başka normal HDD Muhafaza içine HDD-A-B koymak, veri HDD-A ise hala erişmek için izin?
cevap: Hayır, normal HDD Muhafaza-B HDD-A erişime izin değildir.
HDD-A olarak aynı şifre tutmak önce oluşturduğunuz. yüklediğinizde HDD-A bir içine tamamen aynı fabrikada aynı model Şifreli HDD Muhafaza-B, bu sizin orijinal şifre ile HDD-A erişime izin.

eğer başka hiçbir-şifreli HDD-B yüklemek (önce kullanıldı) Şifreli HDD Muhafaza-içine Bir, nasıl HDD-B veri erişim ve şifre oluşturmak için nasıl?
cevap: bu veri HDD-B erişmek için izin değil. bölme ve biçimi olarak HDD-B gerekir gibi yeni bir manuel ' ın işlemleri.

8: Nerede şifre saklanan mu? şifre olabilir eğer PCB üzerinde flaş çaldı çaldı olabilir?
cevap: HAYıR. şifre saklanabilir farklı yerlerde, edemeyeceğini eğer şifrenizi çaldı çaldı flaş gelen PCB.
1. Ürün boyutu: 62.5mm x 40mm x 10.5mm
2. Tam alüminyum konut, birçok renk kombinasyonu3. Support standart NGFF M.2 SSD ve C Tipi portu4. Tuş Takımı şifre giriş şifre kombinasyonu 5. AES 256 askeri sınıf şifreleme, verilerinizi koruyun güvenlik

5. AES 256 askeri sınıf şifreleme, verilerinizi koruyun güvenlik

Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü

Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü

Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü

Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü

Sata3 Ngff Şifreleme Usb3.0 Için 6 Gbps M.2 Ssd Katı Hal Sabit Disk Taşınabilir Muhafaza/vaka Süper-Hız Pc Için Dizüstü/masaüstü

ambalaj Detay:
USB Kablosu x1kılıfı x1tornavida x1
USB Kablosu x1kılıfı x1tornavida x1 ambalaj Detay:
USB Kablosu x1kılıfı x1tornavida x1 ambalaj Detay:
Müşteri Yorumları
Benzer Ürünler