FiyatGrafik
Rica ederim, Misafir Giriş YapÜye Ol

Newyes 8.5 Inç Siyah Çizim Oyuncaklar Silme Tablet Elektronik Kağıtsız Lcd E-Yazar Portablet Ile Yazma Tablet Su Geçirmez Çanta

Newyes 8.5 Inç Siyah Çizim Oyuncaklar Silme Tablet Elektronik Kağıtsız Lcd E-Yazar Portablet Ile Yazma Tablet Su Geçirmez Çanta
  • MağazaNewyes Store
  • Liste Fiyatı203,29 TL
  • Ortalama Fiyat112,53 TL
  • Senin Fiyat121,99 TL
  • İndiriminiz81,30 TL%39,99
  • Güncellendi21 saat önce
  • Fırsatı GörüntüleAliExpress Satın Al
Fiyat Izci
Fiyat Türü
Istenen Fiyat
TL
Senin Email
Fiyat düşüşü uyarısı için kaydolun
Fiyat Geçmişi
Ürün Detayları
  • Dokunmatik EkranHayır
  • Arka IşıkHayır
  • Model NumarasıNywt085
  • ComicHayır
  • Ağırlık110G
  • WifiHayır
  • Boyutlar (Gxyxd)221*146*4.5Mm(8.7*5.75*0.18Inch)
  • Pil Ömrü (Saat)> 24 Saat
  • Ekran MalzemeElektronik Kağıt
  • Pil BilgileriLityum Batarya
  • Vücut MalzemePlastik
  • Bellek Kapasitesi8Mb
  • PaketEvet
  • BluetoothHayır
  • Destek TürüDoc
  • Destekler Kayıt FonksiyonuHayır
  • Çözünürlük Oranı640*480
  • Ekran TürüParlak Lcd
  • Marka AdıNewyes
  • Işletim SistemiHiçbiri
  • Ekran RengiSiyah Yaz
  • RenkBeyaz
  • Product NameLcd Writing Tablet
  • ColorsBlack
  • Screen Size8.5 Inch
  • Product Size221*146*4.5Mm(8.7*5.75*0.18Inch)
  • Replaceable BatteryCr2016 Button Cell
  • Applicable UseChildren, Office Staff, Deaf And Mute
  • ApplicationDrawing Board, Notes Books, Writing Tablet
  • Best Age Of Use6-14 Years Old
  • WarningNot Suitable For Children Under Three Years Of Age
  • Product Weight110G
Ürün Açıklaması

bizim hizmet ve ürün memnun iseniz, bize beş yıldızlı olumlu geribildirim bırakın lütfen.
Q & #65286; Bir
Newyes 8.5 Inç Siyah Çizim Oyuncaklar Silme Tablet Elektronik Kağıtsız Lcd E-Yazar Portablet Ile Yazma Tablet Su Geçirmez Çanta

1. Soru:bu bir usb veya bir duvar şarj var
cevap:HIÇBIR & #65292; orada bir sikke pil içinde, yaklaşık 2 yıl için kullanılabilir. ayrıca, biz teklif için bir daha pil yedekleme

2. Soru: arkasındaki mıknatıslar var bir buzdolabı takmak için?
cevap:şimdi bir yapışkan destekli mıknatıs olduğunu dahil her biri ile bu LCD yazma tablet. onun yaklaşık bir inç uzunluğunda ve 1/4 inç genişliğinde.

3. Soru:nasıl ekranı temizlemek?
cevap: yukarıdaki sadece düğmeye basın, ekran temizlenmiş olacaktır. tek pil yaklaşık 50000 kez temizlik için sürebilir.

4. Soru:boogie kurulu ile aynı olmasıdır?
cevap: evet, boogie kurulu ile aynı işlevi olduğunu

5. Soru:ben bazı müşterinin kendi fotoğraflarını görmek için seviyorum cihazlar! hala üzerinde çit üzerinde olsun Ben bu bir veya boogie kurulu almalısınız?
cevap:boogie kurulu onlar hemen hemen aynıdır. ben iki aldım ve benim torun var onları seviyorum.

6. Soru:bu bir garanti ile geliyor?
cevap: Normal 1 yıl

7. Soru:ben de kullanın niyet gece zaman/karanlık oda, Ben yazma görmek mümkün olacak?
cevap:hayır. ben bunu söylüyorum anlamıyla o eski okul gri panoları biri gibi hissediyor süper market itibaren size film kadar sonra peel yazmak silmek bu. ama dijital. bu serin yeterli bir üzerinde belki on dolar harcamak bu iterek. parlak odası daha iyi. hiçbir kızdırma veya aydınlatma var.

8. Soru: Ben bilgi aktarmak için bir Windows tabanlı bilgisayar?
cevap: üzgünüm, bu olamaz bu LCD yazma tablet için diğer cihazlara transferi.

9. Soru:bu tablet şarj edilebilir olduğunu? ne zamandır pil son?
cevap:LCD yazma tablet içindeki bir sikke pil yoktur, eğer bunu şarj etmek gerekmez. bu iki yıl sürebilir. ve biz teklif için bir daha pil yedekleme

10. Soru:stylus saklamak için yer var mı?
cevap: evet, üstündeki kurulu.

11. Soru:orada bir koruyucu kılıf olduğunu sen purchace onunla gitmek için?
cevap:evet, orada mağazamızda koruyucu kollu, ya da orada bir liste ile yazma tablet için koruyucu kol.
Müşteri Yorumları
Benzer Ürünler