FiyatGrafik
Rica ederim, Misafir Giriş YapÜye Ol

Newyes 12 "dijital Çizim Tablet El Yazısı Pedleri Ile Lcd Çizim Yazı Tahtası Taşınabilir Elektronik Için Grafik Ewriter Çantası

Newyes 12 "dijital Çizim Tablet El Yazısı Pedleri Ile Lcd Çizim Yazı Tahtası Taşınabilir Elektronik Için Grafik Ewriter Çantası
  • MağazaNewyes Store
  • Liste Fiyatı346,05 TL
  • Ortalama Fiyat189,36 TL
  • Senin Fiyat207,65 TL
  • İndiriminiz138,40 TL%39,99
  • Güncellendi6 saat önce
  • Fırsatı GörüntüleAliExpress Satın Al
Fiyat Izci
Fiyat Türü
Istenen Fiyat
TL
Senin Email
Fiyat düşüşü uyarısı için kaydolun
Fiyat Geçmişi
Ürün Detayları
  • Dokunmatik EkranHayır
  • Arka IşıkHayır
  • RenkSiyah,beyaz
  • ComicHayır
  • WifiHayır
  • Model NumarasıNywt120
  • Pil Ömrü (Saat)> 24 Saat
  • Ekran MalzemeElektronik Kağıt
  • Pil BilgileriLityum Batarya
  • Vücut MalzemePlastik
  • Bellek Kapasitesi8Mb
  • Ağırlık188G
  • PaketEvet
  • BluetoothHayır
  • Destek TürüDoc
  • Boyutlar (Gxyxd)280*185*4.8Mm(11*7.28*0.19Inch)
  • Destekler Kayıt FonksiyonuHayır
  • Çözünürlük Oranı640*480
  • Ekran TürüParlak Lcd
  • Marka AdıNewyes
  • Işletim SistemiHiçbiri
  • Ekran RengiSiyah Yaz
  • Product NameLcd Writing Tablets
  • ColorsPink
  • Screen Size12 Inch
  • Product Size280*185*4.8Mm(11*7.28*0.19Inch)
  • Replaceable BatteryCr2025 Button Cell
  • Applicable UseChildren, Office Staff, Deaf And Mute
  • ApplicationDrawing Board, Notes Books, Writing Tablet
  • Best Age Of UseAbove 5 Years Old
  • WarningNot Suitable For Children Under Three Years Of Age
  • Product Weight188G
Ürün Açıklaması

bizim hizmet ve ürün memnun iseniz, bize beş yıldızlı olumlu geribildirim bırakın lütfen.
Q & #65286; Bir
Newyes 12 "dijital Çizim Tablet El Yazısı Pedleri Ile Lcd Çizim Yazı Tahtası Taşınabilir Elektronik Için Grafik Ewriter Çantası

1. Soru:bu bir usb veya bir duvar şarj var
cevap:HIÇBIR & #65292; orada bir sikke pil içinde, yaklaşık 2 yıl için kullanılabilir. ayrıca, biz teklif için bir daha pil yedekleme

2. Soru: arkasındaki mıknatıslar var bir buzdolabı takmak için?
cevap:şimdi bir yapışkan destekli mıknatıs olduğunu dahil her biri ile bu LCD yazma tablet. onun yaklaşık bir inç uzunluğunda ve 1/4 inç genişliğinde.

3. Soru:nasıl ekranı temizlemek?
cevap: yukarıdaki sadece düğmeye basın, ekran temizlenmiş olacaktır. tek pil yaklaşık 50000 kez temizlik için sürebilir.

4. Soru:boogie kurulu ile aynı olmasıdır?
cevap: evet, boogie kurulu ile aynı işlevi olduğunu

5. Soru:ben bazı müşterinin kendi fotoğraflarını görmek için seviyorum cihazlar! hala üzerinde çit üzerinde olsun Ben bu bir veya boogie kurulu almalısınız?
cevap:boogie kurulu onlar hemen hemen aynıdır. ben iki aldım ve benim torun var onları seviyorum.

6. Soru:bu bir garanti ile geliyor?
cevap: Normal 1 yıl

7. Soru:ben de kullanın niyet gece zaman/karanlık oda, Ben yazma görmek mümkün olacak?
cevap:hayır. ben bunu söylüyorum anlamıyla o eski okul gri panoları biri gibi hissediyor süper market itibaren size film kadar sonra peel yazmak silmek bu. ama dijital. bu serin yeterli bir üzerinde belki on dolar harcamak bu iterek. parlak odası daha iyi. hiçbir kızdırma veya aydınlatma var.

8. Soru: Ben bilgi aktarmak için bir Windows tabanlı bilgisayar?
cevap: üzgünüm, bu olamaz bu LCD yazma tablet için diğer cihazlara transferi.

9. Soru:bu tablet şarj edilebilir olduğunu? ne zamandır pil son?
cevap:LCD yazma tablet içindeki bir sikke pil yoktur, eğer bunu şarj etmek gerekmez. bu iki yıl sürebilir. ve biz teklif için bir daha pil yedekleme

10. Soru:stylus saklamak için yer var mı?
cevap: evet, üstündeki kurulu.

11. Soru:orada bir koruyucu kılıf olduğunu sen purchace onunla gitmek için?
cevap:evet, orada mağazamızda koruyucu kollu, ya da orada bir liste ile yazma tablet için koruyucu kol.
Müşteri Yorumları
Benzer Ürünler