FiyatGrafik
Rica ederim, Misafir Giriş YapÜye Ol

Kozmetik Masaj Yağı 10G/şişe Kaktüs Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Kaktüs Tohumu

Kozmetik Masaj Yağı 10G/şişe Kaktüs Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Kaktüs Tohumu
  • MağazaMaoEn-Ting Store
  • Liste Fiyatı453,12 TL
  • Ortalama Fiyat277,26 TL
  • Senin Fiyat271,87 TL
  • İndiriminiz181,25 TL%40,00
  • Güncellendi15 saat önce
  • Net Wt10ml
  • Promosyon1,00 TL İndirim 49,00 TL üzeri siparişlerde2,00 TL İndirim 69,00 TL üzeri siparişlerde6,00 TL İndirim 199,00 TL üzeri siparişlerde
  • Fırsatı GörüntüleAliExpress Satın Al
Fiyat Izci
Fiyat Türü
Istenen Fiyat
TL
Senin Email
Fiyat düşüşü uyarısı için kaydolun
Fiyat Geçmişi
Ürün Detayları
  • Öğe TürüEsansiyel Yağı
  • Sertifika NumarasıGdgf02520160576
  • Esansiyel Yağ TipiTaşıyıcı Yağ
  • BileşenCactus Seed Oil
  • Ülke/bölge ImalatıÇin
  • GzzzYgzwbz
  • BelgelendirmeGzzz
  • Areas Of Care:Legs, Hips, Chest, Neck, Waist, General, Foot, Face, Body
Ürün Açıklaması
IŞLEV: kaldır siyah göz çevreler, asansör, kompakt, beyazlatma, nemlendirici, nemlendirici, nemlendirici, anti kırışıklık, anti-aging, beslenme, nem,
kaktüs tohumu yağı
kaktüs tohumu yağı son derece nadir uçucu yağ. kaktüs tohumları kaktüs meyve gelen, kaktüs meyve dikenler ile kaplı, ve tohumları gibi sert bir çakıl. koleksiyonundan meyve toplama, yıkama, ve hamuru ayırma, temizleme tohum, tohum, tohum ve doğal kuru sıralama kirleri, taşlama, süperkritik CO2 ekstraksiyon, arıtma ve diğer işlemler sonuna kadar almak için değerli kaktüs tohumu yağı.
kaktüs tohumu yağı kapasitesi çok düşük, bir doğal açık sarı veya sarımsı yeşil, 1 litre yağ çıkarma tüketir 300 milyon tohumları, ve birçok ince işleme geçmesi gereken bir kozmetik özünü kompozisyon için mükemmel olduğunu, yani fiyat pahalı, baz yağ içinde anti-oksidasyon ve anti kırışıklık fonksiyonu ile bilinir. kaktüs tohumu yağı alışılmadık zengin E vitamini içerir (yaklaşık 1000 mg/kg), steroller (yaklaşık 10 g/kg), esansiyel yağ asitleri ve büyük miktarda. ünlü moda dergisi " ELLE " denir kaktüs tohumu yağı, Fas fındık yağı daha güzel olan.
kaktüs tohumu yağı mükemmel antioksidan kapasite vardır, etkili serbest radikaller önlemek, derinden besler ve cildi canlandırır, cilt yaşlanmasını geciktirmek; şifa karşı etkili ince çizgileri, kırışıklıkları, streç işaretleri, siyah göz, izleri, akne sivilce belirgin etkisi var, erken yaşlanma cilt önlemek, ayrıca teşvik hücre reorganizasyon yeni, en güçlü olduğu söylenebilir anti kırışıklık kremi bitki. tüm cilt tipleri için uygundur ve her yaştan insanlar kullanılabilir.
kaktüs tohumu yağı olmuştur kullanılmak üzere geliştirilen high-end anti yaşlanma kremler, losyonlar, ve özleri korumak için son derece kuru cilt. kuru saç da yararlanacak kaktüs tohumu yağı kuru ve hasarlı saç beslenme onarım güneş nemlendirir edebilirsiniz içerir, kafa derisi hücrelerini uyandırmak, bölünmüş sıkıntılar ortadan kaldırmak, ve saç folikülü tame bukle ve statik gevşeme yardımcı olabilir.
üretim süreci: kaktüs meyve alınır, kurutulmuş ve ezilmiş, süperkritik tarafından çıkarılan CO2.
ana maddeler: palmitik asit, linoleik asit, oleik asit
kalite standardı:
görünüm: soluk sarı veya sarımsı yeşil yağlı sıvı

Kozmetik Masaj Yağı 10G/şişe Kaktüs Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Kaktüs Tohumu

Kozmetik Masaj Yağı 10G/şişe Kaktüs Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Kaktüs Tohumu

Kozmetik Masaj Yağı 10G/şişe Kaktüs Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Kaktüs Tohumu

Kozmetik Masaj Yağı 10G/şişe Kaktüs Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Kaktüs Tohumu
Müşteri Yorumları
Benzer Ürünler