FiyatGrafik
Rica ederim, Misafir Giriş YapÜye Ol

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş
  • MağazaMaoEn-Ting Store
  • Liste Fiyatı457,67 TL
  • Ortalama Fiyat283,86 TL
  • Senin Fiyat274,60 TL
  • İndiriminiz183,07 TL%40,00
  • Güncellendi11 saat önce
  • Net Wt100ml
  • Promosyon1,00 TL İndirim 49,00 TL üzeri siparişlerde2,00 TL İndirim 69,00 TL üzeri siparişlerde6,00 TL İndirim 199,00 TL üzeri siparişlerde
  • Fırsatı GörüntüleAliExpress Satın Al
Fiyat Izci
Fiyat Türü
Istenen Fiyat
TL
Senin Email
Fiyat düşüşü uyarısı için kaydolun
Fiyat Geçmişi
Ürün Detayları
  • Öğe TürüEsansiyel Yağı
  • Sertifika NumarasıGdgf02520160576
  • Esansiyel Yağ TipiTaşıyıcı Yağ
  • Ülke/bölge ImalatıÇin
  • GzzzYgzwbz
  • BelgelendirmeGzzz
  • BileşenFlax Seed Oil
Ürün Açıklaması
IŞLEV: kaldır siyah göz çevreler, asansör, kompakt, beyazlatma, nemlendirici, nemlendirici, nemlendirici, anti kırışıklık, anti-aging, beslenme, nem, freckleName: gül tohum
keten tohumu yağı
bitkilerin aile: keten; keten
özü bölüm: Tohum
uçucu yağlar: organik bitkisel yağ
menşei: Hindistan
çıkarma işlemi: soğuk presleme, İlk presleme
uçucu yağlar: soluk sarı şeffaf yağ
malzemeler: Alfa-linolenik asit, oleik asit, linolenik asit, doymuş yağ asidi, E vitamini
Aroma özellikleri: neredeyse tatsız
nasıl kullanılır: diğer baz yağlar ile 25% mix
kontrendikasyonları: doktorun talimatı başına olarak navlun
tutmak için nasıl: mühürlü ve buzdolabında
depolama süresi: 2 yıl
tanıtımıketen tohumu yağı keten tohumu yağı doymamış yağ asitleri bakımından zengindir, üç büyük miktarda yuan var olan doymamış yağ asitleri ve Alfa-linolenik asit, önemli bir eleman için keten tohumu yağı ve diğer temel yağ karma kullanım, çünkü yüksek oranda Alfa-linolenik asit cilt metabolizmasını yapabilirsiniz hızlı, cilt ve uzun süreli kullanımı için uygun değildir
keten tohumu yağı doymamış yağ asitleri bakımından zengindir, üç büyük miktarda yuan var olan doymamış yağ asitleri ve Alfa-linolenik asit, önemli bir eleman için keten tohumu yağı ve diğer temel yağ karma kullanım, çünkü yüksek oranda Alfa-linolenik asit cilt metabolizmasını yapabilirsiniz hızlı, cilt ve uzun süreli kullanımı için uygun değildir

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş

Kozmetik Masaj Yağı 100G/şişe Keten Tohumu Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş
Müşteri Yorumları
Benzer Ürünler