FiyatGrafik
Rica ederim, Misafir Giriş YapÜye Ol

Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve

Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve
  • MağazaMaoEn-Ting Store
  • Liste Fiyatı509,72 TL
  • Ortalama Fiyat320,41 TL
  • Senin Fiyat290,54 TL
  • İndiriminiz219,18 TL%43,00
  • Güncellendi3 saat önce
  • Net Wt100ml
  • Promosyon1,00 TL İndirim 49,00 TL üzeri siparişlerde2,00 TL İndirim 69,00 TL üzeri siparişlerde6,00 TL İndirim 199,00 TL üzeri siparişlerde
  • Fırsatı GörüntüleAliExpress Satın Al
Fiyat Izci
Fiyat Türü
Istenen Fiyat
TL
Senin Email
Fiyat düşüşü uyarısı için kaydolun
Fiyat Geçmişi
Ürün Detayları
  • Öğe TürüEsansiyel Yağı
  • Sertifika NumarasıGdgf02520160576
  • Esansiyel Yağ TipiTaşıyıcı Yağ
  • GzzzYgzwbz
  • BileşenSeabuckthorn Fruit Oil
  • Ülke/bölge ImalatıÇin
  • BelgelendirmeGzzz
  • Areas Of Care:Legs, Hips, Chest, Neck, Waist, General, Foot, Face, Body
Ürün Açıklaması
IŞLEV: kaldır siyah göz çevreler, asansör, kompakt, beyazlatma, nemlendirici, nemlendirici, nemlendirici, anti kırışıklık, anti-aging, beslenme, nem,
Seabuckthorn Yağı
bitki cins; Elaeagnaceae Hippophae.
ekstraksiyon sitesi: Meyve
uçucu yağlar: organik bitkisel yağ
menşei: Hindistan
çıkarma işlemi: süperkritik karbon dioksit çıkarma
uçucu yağlar: turuncu kırmızı yağ
temsilcisi maddeler: palmitik asit, palmitik asit, oleik asit
Aroma özellikleri: taze ve meyveli
nasıl kullanılır: harici kullanımı için cilt
önerilen konsantrasyonu: doğrudan kullanılabilir
tabu kullanın: 1, boya kolay giysi 2, hamile kadınlar doktor tavsiyesine göre
depolama yöntemi: mühürlü, soğuk depolama
depolama süresi: 2 yıl
tanıtımıSeabuckthorn Yağı . Seabuckthorn meyve yağı palmitoleik asit açısından zengin, palmitik asit, oleik asit, hiçbir özel dikkat oranı, ama seabuckthorn meyve yağı kolay giysi kendisi ile parlak turuncu kırmızı vardır, cilt geçici yapabilirsiniz ayrıca sarı, diğer baz yağ ile birlikte kullanılabilir

Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve

Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve

Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve

Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve

Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve

. Seabuckthorn meyve yağı palmitoleik asit açısından zengin, palmitik asit, oleik asit, hiçbir özel dikkat oranı, ama seabuckthorn meyve yağı kolay giysi kendisi ile parlak turuncu kırmızı vardır, cilt geçici yapabilirsiniz ayrıca sarı, diğer baz yağ ile birlikte kullanılabilir
Kozmetik 100G/şişe Seabuckthorn Meyve Yağı Uçucu Baz Yağ, Organik Soğuk Preslenmiş Seabuckthorn Meyve
Müşteri Yorumları
Benzer Ürünler